6 personen
INGREDIËNTEN:
- 4 stukken kant-en-klaar Turks brood
- 150 g tomatensaus (of pizzasaus)
- 1 courgette
- 1 paprika
- 200 g geraspte kaas (bijv. mozzarella)
- 1 tl gedroogde oregano
- Zout en peper naar smaak
- 1 el olijfolie
BEREIDING:
- Snijd de courgette in dunne plakjes en de paprika in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de courgette en paprika 5 min. (optioneel: voeg een gesnipperde ui toe).
- Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de stukken Turks brood op een bakplaat. Besmeer elk brood met tomatensaus.
- Verdeel de gebakken courgette, paprika en geraspte kaas over het brood. Bestrooi met oregano, zout en peper.
- Bak de brood-pizza's 8-10 min. in de oven, tot de kaas gesmolten en goudbruin is.